Cum puteți anula descărcarea unei aplicații pe iPhone după ce a început deja - Articole

Cum puteți anula descărcarea unei aplicații pe iPhone după ce a început deja

Când descărcați și instalați o aplicație din magazinul de aplicații Apple pe iPhone, va apărea o bară care indică progresul descărcării fișierului de pe ecranul telefonului. Puteți anula acest proces în orice moment, ștergând aplicația de pe ecranul de pornire. Sau puteți prefera să întrerupeți descărcarea pe iPhone.

instrucțiuni de ghidare

Anulați descărcările pe iPhone în orice moment (Photos.com/PhotoObjects.net/Getty Images)
  1. Apăsați și mențineți apăsată orice pictogramă de pe ecranul iPhone.

  2. Eliberați pictograma când toți ceilalți încep să se miște.

  3. Apăsați simbolul "X" din colțul din stânga sus al aplicației de descărcare pe care doriți să o anulați.

  4. Apăsați pictograma "Ștergere" pentru a anula descărcarea aplicației și pentru a șterge pictograma de pe ecranul iPhone.

sfaturi

  • Alternativ, dacă nu doriți să ștergeți aplicația de pe ecran, dar doriți doar să opriți descărcarea, puteți face dublu clic pe pictograma care este descărcată pentru ao întrerupe. Faceți clic din nou pentru a continua descărcarea.